Politika Kvaliteta

Politika kvaliteta Andric Company zasniva se na našem neprestanom traganju za unapređenjem kvaliteta naših proizvoda i usluga

POLITIKA KVALITETA

Andrić Company je, od male porodične zanatske radionice, prerasla u firmu koja je okosnica razvoja industrije svetlećih reklama u Srbiji. Sa strogo selektovanim proizvodnim asortimanom, prilagodjenom najzahtevnijem delu tržišta Srbije, sa pružanjem kompletne usluge kupcima od idejnog rešenja do realizacije, predstavljamo najozbiljniju firmu u Srbiji, spremnu da u svakom trenutku odgovori svim zahtevima tržišta. Stalnim ulaganjem u proizvodne kapacitete, u novu opremu i tehnologiju i konačno, stalnim ulaganjem u naše zaposlene, cilj nam je da postanemo lider za proizvodnju svetlećih reklama i ostalih reklamnih proizvoda u Srbiji i ovom delu regiona. Opredeljenjem za dobar kvalitet proizvoda koje isporučujemo pretvorićemo zahteve i potrebe naših korisnika u obostrano željenu realnost.

Naš sistem menadžmenta kvalitetom omogućava:

  • Stalni rast zadovoljstva naših korisnika, kroz isporuku kvalitetnih proizvoda i uz poštovanje rokova;
  • Uspostavljanje i negovanje partnerskih odnosa sa isporučiocima i korisnicima naših usluga;
  • Zadovoljstvo zaposlenih;
  • Smanjenje troškova poslovanja, uz poboljšanje kvaliteta rada;
  • Očuvanje životne sredine;
  • Stalno poboljšavanje sistema menadžmenta kvalitetom, kroz planiranje i ispunjavanje realnih ciljeva.

Da bi se navedeni ciljevi ostvarili odlučili smo da uvedemo, uspostavimo i održavamo sistem menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 .

Odgovornost zaposlenih za realizaciju ove politike data je u dokumentaciji sistema menadžmenta kvalitetom.

Ruma, novembar 2008. Godine

  • Prva sertifikacija – Reg br.Q – 0616 – kojom se potvrđuje da je sistem menadžmentom kvalitetom koji je uspostavio i primenjuje Andrić Company doo u saglasnosti je sa standardom za sisteme menadžmentom kvalitetom SRPS ISO 9001:2008.

Važi od 22. septembra 2009.g

  • Početkom decembra 2011. g Andrić Company doo je izvršena sertifikacija sistema menadžmenta kvalitetom od strane ocenjivača Standard Cert-a – Privredno društo za sertifikaciju i nadzor – Beograd , QS – 0195

Sertifikat važi od 01.12.2011.g

  • U godini je izvršena kontrola sistema mendžmenta kvalitetom od strane ocenjivača Standard Cert-a  sa odlukom da Privredno društvo Andrić Company doo zadržava sertifikat broj QS-0195.

Sertfikat važi od 22.11.2018.g