Lukoil

Klijent

Lukoil

Vremenski okvir

Saradnja od 2012.

Lokacija

Više lokacija, Srbija

Saradnja je uključivala širok spektar aktivnosti, uključujući projektovanje, proizvodnju i montažu različitih elemenata vizuelne komunikacije na LUKOIL-ovim benzinskim stanicama. Cilj ovih projekata bio je stvaranje prepoznatljivog i atraktivnog vizuelnog identiteta za LUKOIL brend, kao i unapređenje korisničkog iskustva na njihovim benzinskim stanicama.

image
4750 +
Brendiranih objekata
image
550 +
Zadovoljnih klijenata
image
215 +
Partnera

Cilj projekta

Naš cilj je bio da sprovedemo efikasno brendiranje benzinskih stanica širom Srbije, koristeći naše stručno znanje u oblasti svetlećih reklama i vizuelne komunikacije.

  • Montaža elemenata vizuelne komunikacije na benzinskoj stanici LUKOIL u Beogradu u januaru 2013. godine, kako bismo stvorili prepoznatljiv izgled brenda na ovoj lokaciji.
  • Zamena 5 totema po novom industrijskom standardu brenda LUKOIL tokom februara 2014. godine, radi unapređenja vidljivosti brenda i pridržavanja najnovijih standarda.
  • Rebrending preko 100 benzinskih stanica širom Srbije tokom 2014. godine, sa ciljem modernizacije izgleda i usaglašavanja sa najnovijim tehnologijama i industrijskim standardom brenda LUKOIL

Krajnji ishod projekta

Naša posvećenost i stručnost u oblasti brendiranja benzinskih stanica omogućila je postizanje uspešnih rezultata i unapređenje prepoznatljivosti brenda LUKOIL u Srbiji.

  • Benzinska stanica LUKOIL na Avalskom putu u Beogradu je sada prepoznatljiva po svojim vizuelnim elementima koji odražavaju brend LUKOIL.
  • Zamena 5 totema na različitim lokacijama u Srbiji omogućila je bolju vidljivost i prepoznatljivost brenda LUKOIL među vozačima i potencijalnim kupcima.
  • Rebrending preko 100 benzinskih stanica širom Srbije rezultirao je modernijim izgledom i usklađenošću sa najnovijim tehnologijama i standardima, čime je brend LUKOIL ojačao svoju poziciju na tržištu goriva u zemlji.