MOL

Klijent

Mol

Vremenski okvir

Saradnja od 2017. godine

Lokacija

Više lokacija, Srbija

Andric Company i MOL uspešno su ostvarili saradnju koja je obuhvatila brendiranje benzinskih stanica MOL širom Srbije. Kroz zajednički rad, fokusirali smo se na pružanje visokokvalitetnih svetlećih reklama i elemenata vizuelne komunikacije koji su istovremeno privlačni i funkcionalni.

Naš tim stručnjaka za svetleće reklame i brendiranje angažovao se na projektima kao što su postavka štampane folije, 3D reklamnih obeležja i digitalnog označavanja na različitim benzinskim stanicama MOL. Naročito smo se posvetili stvaranju jedinstvenog vizuelnog identiteta za svaku pojedinačnu lokaciju, istovremeno poštujući i promovišući MOL-ov brend.

image
4750 +
Brendiranih objekata
image
550 +
Zadovoljnih klijenata
image
215 +
Partnera

Cilj projekta

Naš cilj je bio uspešno brendirati benzinske stanice širom Srbije, pružajući kreativna i inovativna rešenja za vizuelnu komunikaciju i privlačenje pažnje kupaca.

  • Projektovanje, proizvodnja i montaža maske autoperionice za MOL benzinske stanice  s namerom stvaranja privlačnog i prepoznatljivog izgleda za perionice koje se nalaze na MOL benzinskim stanicama.
  • Postavka štampane folije i 3D reklamnih obeležja na MOL partnerskim benzinskim stanicama širom Srbije tokom 2017. godine, kako bismo obezbedili upečatljivu vizuelnu prezentaciju brenda MOL.
  • Brendiranje benzinske stanice MOL na Konjarniku, Beograd, u maju 2020. godine, sa ciljem stvaranja jedinstvenog identiteta i atraktivnog ambijenta koji odražava vrednosti brenda MOL.
  • Implementacija novog rešenja digitalnog označavanja na benzinskoj stanici MOL u Novom Sadu, Futoški put 2,  kako bismo omogućili dinamičku i interaktivnu komunikaciju sa posetiocima stanice.

Krajnji ishod projekta

Naša posvećenost i stručnost u brendiranju benzinskih stanica rezultirala je postizanjem izvanrednih rezultata i jačanjem brendova na tržištu, pružajući prepoznatljivu i atraktivnu vizuelnu prezentaciju našim klijentima.

  • Postizanje upečatljivog i prepoznatljivog izgleda autoperionica na MOL benzinskim stanicama.
  • Povećanje vidljivosti i prepoznatljivosti brenda MOL na partnerskim benzinskim stanicama širom Srbije.
  • Stvaranje jedinstvenog identiteta i privlačnog ambijenta na benzinskoj stanici MOL na Konjarniku, Beograd.
  • Pružanje dinamične i interaktivne komunikacije sa posetiocima benzinske stanice MOL u Novom Sadu putem digitalnog označavanja.
  • Ostvarivanje konzistentnog vizuelnog identiteta brenda MOL