NIS

Klijent

NIS

Projekat realizovan

20 - 06 - 2018

Lokacija

Više lokacija, Srbija

U aprilu 2018. godine završili smo izradu i montažu elemenata vizuelne komunikacije na benzinskoj stanici Bagrdan kod Jagodine. Svi elementi su urađeni prema kataloškom industrijskom standardu brenda GAZROM

image
4750 +
Brendiranih objekata
image
550 +
Zadovoljnih klijenata
image
215 +
Partnera

Cilj projekta

U želji da klijentima NIS-a obezbedimo prepoznatljivost brenda i unapredimo vizuelnu komunikaciju, realizovali smo niz projekata u periodu od nekoliko godina. Glavni ciljevi ovih projekata bili su:

  • Implementacija Drive Cafe i G-Drive reklamnih obeležja na preko 100 benzinskih stanica NIS-a, radi bolje vidljivosti i prepoznatljivosti brenda.
  • Brendiranje NIS benzinskih stanica u S formatu na teritoriji Srbije, sa ciljem da se postigne konzistentnost vizuelne komunikacije i stvori prepoznatljivost brenda.

Krajnji ishod projekta

Zahvaljujući realizaciji ovih projekata, postigli smo sledeće rezultate:

  • Povećana prepoznatljivost brenda NIS i bolja vidljivost reklamnih obeležja na benzinskim stanicama.
  • Konzistentnost vizuelne komunikacije na svim benzinskim stanicama NIS-a, što doprinosi boljoj percepciji brenda kod klijenata.
  • Modernizacija dizajna benzinskih stanica i poboljšanje korisničkog iskustva, čime se NIS pozicionirao kao lider u oblasti maloprodaje goriva u Srbiji.

U 2019. i 2020. smo uradili brendiranje NIS benzinskih stanica na teritoriji Srbije u S formatu. To su stanice Koceljeva 2, Leskovac 4, Podunavci, Bor 4, Prokuplje 2, Senta 1