SHELL

Klijent

Shell

Vremenski okvir

Saradnja od 2018. godine

Lokacija

Više lokacija, Srbija

Andric Company je bila odgovorna za izradu i postavljanje svetlećih reklama, totema, 3D slova, folija i ostalih reklamnih obeležja na Shell-ovim benzinskim stanicama. Cilj ovih projekata bio je unaprediti prepoznatljivost brenda Shell, stvarajući atraktivne i vizuelno privlačne reklamne elemente.

Saradnja je obuhvatila veliki broj projekata, uključujući brendiranje benzinskih stanica u različitim gradovima širom Srbije kao što su Beograd, Novi Sad, Niš, Jagodina i drugi.

image
4750 +
Brendiranih objekata
image
550 +
Zadovoljnih klijenata
image
215 +
Partnera

Cilj projekta

Naš cilj je bio da sprovedemo uspešno brendiranje benzinskih stanica širom Srbije, koristeći našu stručnost u oblasti svetlećih reklama i vizuelne komunikacije.

  • Montaža elemenata vizuelne komunikacije na benzinskoj stanici SHELL u Beogradu, ulica Jurija Gagarina, u junu 2018. godine, sa namerom da se istakne prepoznatljivost brenda SHELL i privuče veći broj kupaca.
  • Montaža elemenata vizuelne komunikacije na benzinskoj stanici SHELL u Novom Sadu, ulica Patrijarha Pavla, u oktobru 2018. godine, kako bi se unapredila vidljivost brenda i stvorila privlačna atmosfera za vozače.
  • Montaža elemenata vizuelne komunikacije na benzinskoj stanici SHELL u Adaševcima, na autoputu Beograd-Šid, u julu 2018. godine, s ciljem stvaranja prepoznatljivog izgleda brenda i poboljšanja iskustva korisnika na toj lokaciji.
  • Montaža reklamnih elemenata na benzinskoj stanici SHELL “Temerinska” u Novom Sadu u martu 2021. godine, sa fokusom na unapređenje brendiranja i stvaranje privlačne atmosfere za posetioce.

Krajnji ishod projekta

Zahvaljujući našim naporima, postignuti su impresivni rezultati u brendiranju benzinskih stanica i unapređenju prepoznatljivosti brenda SHELL.

  • Benzinska stanica SHELL u Beogradu, ulica Jurija Gagarina, sada se ističe po svojim atraktivnim elementima vizuelne komunikacije koji privlače pažnju i prenose brendiranu poruku.
  • Benzinska stanica SHELL u Novom Sadu, ulica Patrijarha Pavla, postala je prepoznatljiva po svom modernom i dojmljivom brendiranju koje privlači vozače i prolaznike.
  • Benzinska stanica SHELL u Adaševcima, na autoputu Beograd-Šid, sada se ističe svojim prepoznatljivim brendiranim elementima koji stvaraju ugodno iskustvo za korisnike na tom putu.
  • Benzinska stanica SHELL “Temerinska” u Novom Sadu dobila je novu dimenziju prepoznatljivosti i atraktivnosti zahvaljujući montaži reklamnih elemenata koje smo sproveli u martu 2021. godine.