O nama

Od male porodične firme Andrić Company doo prerasla je u kompaniju koja sada broji preko 30 zaposlenih i ima instalirane kapacitete preko 2500 kvm proizvodno poslovnog prostora. Specijalizovani smo za opremanje poslovnih prostora reklamnim obeležjima – svetlećim reklamama, i u toj oblasti imamo lidersku poziciju u Srbiji i u regionu.
iconIstorijat

Početak poslovanja

Firma je svoje poslovanje započela u porodičnoj kući u Leskovcu, gde je uspešno radila i razvijala se do kraja 2007. godine, kada menja sedište i prelazi u Rumu, gde je prethodno izgradila svoj prvi proizvodni pogon za proizvodnju svetlećih reklama.

iconIstorijat

Napredak i nove tehnologije

Firma se brzo razvijala, a tempo razvoja je bio jako naglašen u periodu posle 1999. godine, kada su se veliki napori i ulaganja sa ciljem osvajanja tehnologije termo-oblikovanih svetlećih reklama konačno isplatili, i kada su se zabeležili prvi ozbiljniji poslovni rezultati. Sa ponosom izdvajamo Zaječarsku Pivaru 7. septembar kao, u to vreme, nama najznačajnijeg poslovnog partnera, za koga je u periodu od 1999. do 2002. godine, proizvedeno i isporučeno preko 1000 svetlećih reklama. Zaječarska Pivara je u tom periodu važila za glavnog nosioca našeg razvoja.

Naše sposobnosti i radno iskustvo

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance.

Projektovanje

Dizajn

Proizvodnja

Dostava

iconKontaktirajte nas

Želite reklamu? Kontaktirajte nas

  image

  Kako do nas

  Industrijska bb, 22400 Ruma, Srbija

  image

  Email us

  office@andric.rs

  image

  Kontaktirajte nas

  tel: + 381 22 490210
  fax: + 381 22 490211
  mob: + 381 65 4567800

  iconHajde da sarađujemo

  Imate novi projekat?

  Ako imate novi projekat i tražite partnera za saradnju, Andrić Company je pravi izbor za vas. Ova kompanija je specijalizovana za proizvodnju svetlećih reklama za poslovne prostore, a kroz godine iskustva postala je lider u Srbiji i regionu.